Puh­dis­tus­lii­na 100kpl Dispense

Tuotetunnus (SKU): PACW100 Osasto:

Kuvaus

Sei­näl­le ripus­tet­ta­va tai pöy­däl­lä pidet­tä­vä jakoa­se­ma, Bollé Safe­ty B‑Clean puh­dis­tus­lii­no­ja suo­ja­la­sien ja kai­ken­lai­sen muun­kin optii­kan puh­dis­ta­mi­seen. Käy­te­tään sel­lai­se­naan ilman tar­vet­ta eril­li­sel­le puh­dis­tus­suih­keel­le. Tekee pin­nois­ta anti-staat­ti­set vähen­täen pölyn ja lian tart­tu­mis­ta, anti-bak­tee­ri­set ja vähen­tää heijastumia.

Suo­si­tel­laan kaik­kien Bollé Safe­ty ja Bollé Tac­tical sil­mien­suo­jain­ten tois­tu­vaan puh­dis­ta­mi­seen, myös hei­jas­tu­mi­se­nes­to­pin­noi­te­tuil­le lins­seil­le. Suun­ni­tel­tu teol­li­suu­den, viran­omais­ten ja ter­vey­den­huol­toa­lan ammat­ti­lais­ten tarpeisiin.

Ainut­laa­tui­nen alko­ho­li­ton, sili­ko­ni­va­paa ja ammo­nia­ki­ton vesi­poh­jai­nen koos­tu­mus. COLTS-labo­ra­to­rion ser­ti­fioi­ma sil­mien­suo­jain­ten ylläpitotuote.

Dis­pen­ser-jakoa­se­man kor­keus 17,5 cm. Leveys 12 cm. Syvyys 5,5 cm. Ala­lai­ta avau­tuu laa­rik­si, jos­ta lii­na­pak­kauk­set voi poi­mia. Rin­nak­kais­tuo­te­ni­mi B100.

Jako­sae­mas­sa EAN-koo­di 3660740009854. Yksit­täi­sis­sä puh­dis­tus­lii­na­pak­kauk­sis­sa ei ole tuo­te­koo­dia eikä EAN-koodia.

Lisätiedot

Paino 0,282 kg