Meri­no Cap kypä­rä­na­lus­hup­pu Kask Zenith X

Tuotetunnus (SKU): WPA00009- Osasto:

Kuvaus

Kyl­miin työ­olo­suh­tei­siin suun­ni­tel­tu pää­tä ja kor­via läm­mit­tä­vä Meri­no­vil­lai­nen sisä­vuo­ri kaik­kiin Kask Zenith X ‑sar­jan työ­ky­pä­riin. Ihan­teel­li­nen mitoi­tus, joka ei pie­nen­nä kypä­rän käy­tet­tä­vis­sä ole­vaa mitoi­tus­va­raa, joten sopii suu­rem­paan­kin pää­hän. Suo­jaa kat­ta­vas­ti myös kor­via ja nis­kaa. Ergo­no­mi­nen design, joka ei häi­rit­se pään liik­kei­tä, eikä ole moni­pis­te­hih­nas­ton tiel­lä, joten kypä­rä on help­po kiin­nit­tää asian­mu­kai­ses­ti ja var­mis­taa näin työ­tur­val­li­suus kai­kis­sa lämpöolosuhteissa..

Kiin­ni­te­tään kypär­rän sisä­puo­lel­le vakio­peh­mus­tei­den tilal­le nopeas­ti ja työ­ka­lu­va­paas­ti. Pysyy aina oikeas­sa asen­nos­sa kypä­rään näh­den, joten käyt­tö on teho­kas­ta ja miel­lyt­tä­vää. Tuo käyt­tö­mu­ka­vuut­ta vaa­ti­viin työ­oloi­hin niin ulko­ti­lois­sa, kuin esim. kyl­mä­va­ras­tois­sa työskenneltäessä.

Mate­ri­aa­lit:
Nis­kan alu­eel­la sisä- ja ulko­puo­lel­ta 225 g/m2 aitoa Meri­no­vil­laa. Ker­ros­ten välis­sä tek­ni­nen kuitukerros.
Pään alu­eel­la sisä­puo­lel­ta 225 g/m2 aitoa Meri­no­vil­laa, ja MTP peh­mus­teet + samettipinta.

Väri: Mus­ta. Pai­no 57 g. Mate­ri­aa­li- ja val­mis­tus­vir­he­ta­kuu 3 vuot­ta. Val­mis­tus­maa Ita­lia. Mak­si­mie­li­ni­kä rajoittamaton.

Lisätiedot

Paino 0,076 kg