Long Tool Buc­ket työk.pussi 5L

Tuotetunnus (SKU): BSAC.TBL Osastot: ,

Kuvaus

Kulu­tus­kes­tä­vä ja syvä 5 L työ­ka­lu­pus­si. Ylä­osas­sa kak­si kara­bii­nia, joil­la pus­si voi­daan kiin­nit­tää suo­raan Beal työ­val­jai­den, puo­sun­tuo­lin tai Tool Belt työ­ka­lu­vyön kiin­ni­tys­pis­tei­siin. Sovel­tuu käy­tet­tä­väk­si myös mui­den val­mis­ta­jien val­jai­den ja työ­housu­jen kans­sa. Sovel­tuu pit­kien­kin työ­ka­lu­jen ja tar­vik­kei­den kul­jet­ta­mi­seen ja pitä­mi­seen hel­pos­ti ja tur­val­li­ses­ti saa­ta­vil­la: Vasa­ral­le, voi­ma­pih­deil­le, isoil­le jako-&kiintoavaimille jne. Clic Clac suu­auk­ko on nopea ava­ta ja sul­kea yhdel­lä kädel­lä ja ehkäi­see työ­ka­lu­pus­sis­sa ole­vien esi­nei­den tippumisen.

Ulko­puo­lel­la kak­si pien­tä kulu­tus­suo­jat­tua varus­te­lenk­kiä, joi­hin voi­daan kiin­nit­tää Beal Air-Leash työ­ka­lu­var­mis­tin­nau­hat (tuo­te­koo­di BAL), Beal Super Leash työ­ka­lu­var­mis­tin­nau­hat (tuo­te­koo­di BALS) tai Att­rac Tool mag­neet­ti­le­vy (tuo­te­koo­di BAAT), tai ket­jut­taa useam­pi saman­mal­li­nen tai eri mal­li­nen Beal työ­ka­lu­pus­si yhteen työ­tar­pei­den mukaan. Poh­jas­sa sade­ve­den tyhjennysreikä.

Pai­no vain 228 g. Kor­keus 34 cm. Leveys 16 cm. Syvyys 13 cm. Mate­ri­aa­li erit­täin kulu­tus­kes­tä­vä ult­ra­ää­ni­hit­sat­tu vesi­tii­vis PVC. Ulko­pin­nat ovat likaa hyl­ki­vä mus­taa ja sisä­pin­ta kel­tais­ta, joka hel­pot­taa varus­tei­den löy­tä­mis­tä ja näke­mis­tä. Mate­ri­aa­li- ja val­mis­tus­vir­he­ta­kuu 3 vuotta.

Suo­raan integroin­tiin yhteen­so­pi­vat Beal työvaljaat:
Hero Sit istumavaljaat
Hero Pro työasemointivaljaat
Hero Pro Hold Up köysityövaljaat
Offs­ho­re työasemointivaljaat
Sync­ro työasemointivaljaat
Styx ja Styx Fast putoamissuojainkokovaljaat
Air-Sit puosuntuoli

Lisätiedot

Paino 0,244 kg
Mitat 40 × 210 × 370 cm