Hust­ler suo­ja­la­sit smoke

Tuotetunnus (SKU): HUSTPSF Osasto:

Kuvaus

Työ­käyt­töön ulkoil­mao­lo­suh­tei­siin suun­ni­tel­lut aurin­ko­la­sit smo­ke-lins­seil­lä. Näis­sä laseis­sa yhdis­ty­vät tyy­li ja suo­jaa­vuuso­mi­nai­suu­det. Suo­si­tel­tu mal­li teol­li­suu­den tar­pei­siin, polii­sil­le, raja­var­tio­lai­tok­sel­le, puo­lus­tus­voi­mien tar­pei­siin arki­käy­tös­sä ja muil­le vaa­ti­vil­le ammat­ti­lai­sil­le. Luis­ta­ma­ton nenä­sil­ta ja luis­to­nes­to­tyy­nyt san­ko­jen päissä.

Suo­jaa sil­miä aurin­gon hai­tal­li­sil­ta säteil­tä, UV-säteil­tä ja mata­lae­ner­gi­sil­tä mekaa­ni­sil­ta vaa­roil­ta (6 mm 0,86 g metal­li­kuu­la 45 m/s), myös äärim­mäi­sis­sä käyt­tö­läm­pö­ti­lois­sa. Tar­jo­aa lisä­suo­jaa myös sivuil­ta tule­vil­ta uhkilta.

Lins­sit huur­tu­mi­sen- ja naar­muun­tu­mi­se­nes­to­pin­noi­tet­tu. Eli­mi­noi tehok­kaas­ti sil­mil­le hai­tal­lis­ta sinis­tä valoa (86 %).
Optiik­ka­luok­ka 1: Suun­ni­tel­tu pit­kään­kin yhtä­jak­soi­seen käyt­töön. Hyvin voi­mak­kaan 5–3 tason tum­men­nuk­sen vuok­si (näky­vän valon läpäi­sy vain 13 %) emme suo­sit­te­le lii­ken­tees­sä ajamiseen.

Mer­kin­nät:
Kehys: EN166 FT CE
Lins­sit: 5–3.1 1 FT CE
Ser­ti­fioin­ti: EN166, EN172, EAC, ANSI CSA Z94.3
UVA/UVB suo­ja: 99,99 %.
Lins­sin pak­suus: 2,2 mm
Kaa­re­vuus­luok­ka: 8
Kehyk­sen väri: Kiil­tä­vä musta
Pai­no 31 g.

Toi­mi­tuk­seen sisältyy:
ETUIFS: Etuifs suo­ja­pus­si mikrokuitua

Lisätiedot

Paino 0,04 kg