Car­rier Bag varus­te­rep­pu 35L

Tuotetunnus (SKU): 7X97100STD Osasto:

Kuvaus

Mus­ta likaa ja vet­tä hyl­ki­vä kevyt varus­te­rep­pu työ­käyt­töön ja sport­ti­kii­pei­lyyn. Yksin­ker­tais­tet­tu simp­pe­li raken­ne kevyes­ti peh­mus­te­tuil­la olka­vii­lek­keil­lä. Ei mitään yli­mää­räi­siä hie­nouk­sia. Pääl­lä sul­ku­läp­pä. Suu­ri­ko­koi­sen aukon ansios­ta varus­teet on help­po paka­ta ja ottaa käyt­töön. Tila­vuus 35 litraa.

Pitää varus­teet suo­jas­sa sateel­ta, UV säteil­tä ja antaa lisä­suo­jaa ulkoi­sil­ta vau­riouh­kil­ta kuten viil­loil­ta. Käsil­lä kan­ta­mis­ta var­ten pääl­lä kan­to­kah­va. Suu­auk­ko sul­je­taan sui­pok­si pika­lu­kit­ta­val­la kiris­tys­na­rul­la, jol­loin ahtais­sa pai­kois­sa liik­ku­mi­nen hel­pot­tuu. Aukon pääl­lä koko ylä­osan kat­ta­va tupla­sol­jel­li­nen läp­pä. Sisä­puo­lel­la suu­ri­ko­koi­nen 27 cm x 26 cm veto­ket­jul­li­nen tas­ku doku­men­teil­le tai pientarvikkeille.

Mate­ri­aa­li PVC. Ei lain­kaan metal­lio­sia. Vesi­tii­vis poh­ja. Kor­keus: 52 cm. Ympy­rän muo­toi­nen poh­ja hal­kai­si­jal­taan 30 cm. Pai­no: 600g. Mate­ri­aa­li- ja val­mis­tus­vir­he­ta­kuu 3 vuotta.

Lisätiedot

Paino 0,61 kg
Mitat 30 × 300 × 460 cm