B‑Clean Lens Clea­ner 250ml

Tuotetunnus (SKU): PACS250 Osasto:

Kuvaus

Teho­kas puh­dis­tus­suih­ke kai­ken­lai­sel­le optii­kal­le. Tekee pin­nois­ta myös anti-staat­ti­set vähen­täen pölyn ja lian tart­tu­mis­ta, anti-bak­tee­ri­set ja vähen­tää hei­jas­tu­mia. Sovel­tuu työ­hön, vapaa-aikaan ja tak­ti­siin sovel­luk­siin. Tämä tuo­te on myös Bollé Safe­ty B‑Clean Puh­dis­tus­a­se­ma PACD250 (B410) vaih­to­pul­lo tyh­jen­ty­neen tilalle.

Riit­toi­sa pump­pu­pul­lo, jota suo­si­tel­laan kaik­kien Bollé Safe­ty ja Bollé Tac­tical sil­mien­suo­jain­ten tois­tu­vaan puh­dis­ta­mi­seen, myös hei­jas­tu­mi­se­nes­to­pin­noi­te­tuil­le lins­seil­le. Ainut­laa­tui­nen alko­ho­li­ton, sili­ko­ni­va­paa ja ammo­nia­ki­ton vesi­poh­jai­nen koostumus.

Sovel­tuu myös muil­le sil­mien­suo­jai­mil­le, sil­mä­la­seil­le, kypä­rien visii­reil­le, LCD näy­töil­le, plas­ma­näy­töil­le, kuva­ruu­duil­le, table­teil­le ja kame­ran lins­seil­le jne. Tila­vuus 250 ml. Suu­ri pul­lo sovel­tuu eri­tyi­ses­ti teol­li­suu­teen ja muu­al­le mis­sä käyt­tä­jiä on pal­jon, tai käyt­tö on toistuvaa.

Suo­sit­te­lem­me käyt­tä­mään tämän aineen kans­sa hyvä­laa­tuis­ta optii­kan puh­dis­ta­mi­seen suun­ni­tel­tua lii­naa (ei sis. toi­mi­tuk­seen), esim. Bollé Safe­ty PACMPCT (B401).

Mikä­li haluat lins­sin käsit­te­lys­tä par­haan mah­dol­li­sen, käsit­te­le pin­ta tämän jäl­keen Bollé Safe­ty Anti-Fog Sprayl­lä (PACF030 (B200) tai PACF050 (B250)).
COLTS-labo­ra­to­rion ser­ti­fioi­ma sil­mien­suo­jain­ten ylläpitotuote.

Lisätiedot

Paino 0,27 kg