B‑Clean Anti-Fog Spray 500ml

Tuotetunnus (SKU): PACF500 Osasto:

Kuvaus

Teho­kas huur­tu­mi­se­nes­to­suih­ke, joka myös tekee pin­nois­ta anti-staat­ti­set vähen­täen pölyn ja lian tart­tu­mis­ta. Sovel­tuu työ­hön, vapaa-aikaan ja tak­ti­siin sovelluksiin.

Riit­toi­sa pump­pu­pul­lo, jota suo­si­tel­laan Bollé Safe­ty ja Bollé Tac­tical sil­mien­suo­jain­ten tois­tu­vaan käsit­te­lyyn. Sovel­tuu kai­ken­lai­sel­le optii­kal­le, myös hei­jas­tu­mi­se­nes­to­pin­noi­te­tuil­le lins­seil­le. Ainut­laa­tui­nen alko­ho­li­ton, sili­ko­ni­va­paa ja ammo­nia­ki­ton koos­tu­mus, joka tar­jo­aa vähin­tään 48 h huurtumiseneston.

Sovel­tuu myös muil­le sil­mien­suo­jai­mil­le, sil­mä­la­seil­le, kypä­rien visii­reil­le, LCD näy­töil­le, plas­ma­näy­töil­le, kuva­ruu­duil­le, table­teil­le ja kame­ran lins­seil­le jne. Tila­vuus 500 ml. Suu­ri pul­lo sovel­tuu eri­tyi­ses­ti teol­li­suu­teen ja muu­al­le mis­sä käyt­tä­jiä on pal­jon, tai käyt­tö on toistuvaa.

Suo­sit­te­lem­me käyt­tä­mään tämän aineen kans­sa hyvä­laa­tuis­ta optii­kan puh­dis­ta­mi­seen suun­ni­tel­tua lii­naa (ei sis. toi­mi­tuk­seen), esim. Bollé Safe­ty PACMPCT (B401).
COLTS-labo­ra­to­rion ser­ti­fioi­ma sil­mien­suo­jain­ten ylläpitotuote.

Kul­je­tus­tie­dot: UN 1993, PALA­VA NES­TE, N.O.S. (mono­pro­py­lee­nigly­ko­li-eet­te­ri), 3, III, (D/E). Rin­nak­kais­tuo­te­koo­di B250.

Lisätiedot

Paino 0,5 kg (kilogramma)