B‑Clean Anti-Fog Kit 30ml

Tuotetunnus (SKU): PACF030 Osasto:

Kuvaus

Yhdis­tel­mä­pak­kaus, jos­sa teho­kas huur­tu­mi­se­nes­to­suih­ke ja kyl­jes­sä sara­noi­dun luu­kun taka­na kor­kea­luok­kai­nen mik­ro­kui­tu­lii­na. Sovel­tuu sil­mien­suo­jai­mil­le ja kai­ken­lai­sel­le muul­le­kin optii­kal­le työ­hön, vapaa-aikaan ja tak­ti­siin sovel­luk­siin. Tekee pin­nois­ta myös anti-staat­ti­set vähen­täen pölyn ja lian tarttumista.

Kom­pak­tin kokoi­nen ja hel­pos­ti tas­kus­sa kul­je­tet­ta­va pump­pu­pul­lo, jota suo­si­tel­laan mm. Bollé Safe­ty ja Bollé Tac­tical sil­mien­suo­jain­ten sekä Kask Visor kypä­rä­vi­sii­rien ja Vizen koko­kas­vo­suo­jain­ten tois­tu­vaan käsit­te­lyyn. Ei suo­si­tel­la hei­jas­tu­mi­se­nes­to­pin­noi­te­tuil­le lins­seil­le. Ainut­laa­tui­nen alko­ho­li­ton, sili­ko­ni­va­paa ja ammo­nia­ki­ton koos­tu­mus, joka tar­jo­aa vähin­tään 48 h huurtumiseneston.

Sovel­tuu myös muil­le sil­mien­suo­jai­mil­le, sil­mä­la­seil­le, kypä­rien visii­reil­le, LCD näy­töil­le, plas­ma­näy­töil­le, kuva­ruu­duil­le, table­teil­le ja kame­ran lins­seil­le jne. Tila­vuus 30 ml.

Suo­sit­te­lem­me ennen käyt­töä puh­dis­ta­maan optii­kan Bollé Safe­ty B‑Clean Lens Clea­ner puh­dis­tus­suih­keel­la tai B‑Clean puhdistusliinoilla.

Kul­je­tus­tie­dot: UN 1993, PALA­VA NES­TE, N.O.S. (mono­pro­py­lee­nigly­ko­li-eet­te­ri), 3, III, (D/E). Rin­nak­kais­tuo­te­koo­di B200.

10 kpl sisäl­tä­vän display­laa­ti­kon EAN 3660740109868
Yksit­täi­sen tuot­teen EAN 3660740009861

Lisätiedot

Paino 0,092 kg